2017. február 8., szerda

Tabascos strucc édesburgonya chipssel


Tabascos strucc édesburgonya chipssel

Bevásárlás közben strucchúsra akadtam, gondoltam, legyen ez a mai alapanyag.

Hozzávalók :

60 dkg strucchús
60 dkg édesburgonya
6 dl étolaj
3 ek cukor
Tabasco, só, bors



A struccot vágjuk kockára. A cukrot karamelizáljuk egy serpenyőben, mikor szép barna lesz tegyük rá a húst. Sózzuk, borsozzuk, tegyünk rá Tabascot.
Időnként öntsünk alá vizet, és lassan pároljuk puhára.
Az édesburgonyát hámozzuk meg és szeleteljük vékonyra. Süssük ki forró olajban. Csepegtessük le, szórjuk meg sóval és borssal.
Halmozzuk egy tányérra, tegyük rá a húst, locsoljuk meg a szaftjával.

Jó étvágyat kívánok!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése