2017. február 23., csütörtök
Ragacsos oldalas
Ragacsos oldalas
Hozzávalók:
Oldalas 1 kg
Bbq szósz 2 dl
Teriyaki szósz 1 dl
Szójaszósz 1 dl
Mustár 1 ek
Só, bors, balzsamecet
Keverjük össze a bbq szószt, a teriyaki szószt, a mustárt, a szójaszószt, a zúzott fokhagymát és pár csepp balzsamecetet.
A húst sózzuk, borsozzuk meg. Kenjük be az összekevert szósszal és lefedve süssük 80 percig 170 fokon. Ezután kenjük be újra és süssük 60 percig úgy, hogy kenegetjük a húst 15 percenként.
Akkor lesz igazán finom, amikor a csont könnyen kijön az oldalasból.
Jó étvágyat kívánok!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése